Om Forfatteren

Forfatterens navn er Jens, med stumt H. Han er ca. 2 m. høj, hvis han står på en stol, og har et udseende der minder om en mellemting mellem en venlig gammel frø og en skaldet mus. Det sidste er også meget beskrivende med hensyn til hans hårpragt, eller mangel på samme. Han har rundet et par skarpe hjørner, men har ellers ikke udrettet meget fornuftigt i sit liv, bortset fra at blive gift med en meget klog og vidunderlig pige, og blive far til 2 dejlige drenge.

Indgåelse af ægteskab var den direkte årsag til at forfatteren måtte aflevere titlen som den mindst eftertragtede ungkarl i Danmark. En titel han modtog første gang i 1985, og siden har modtaget år for år indtil d. 23. marts 2002. Titlen overgik derefter til en konverteret imam fra Støvring, som efter hvad redaktionen erfarer stadig bærer den.

Forfatteren gør ihærdige forsøg på at tænke tanker, men det ender som regel med nogle meningsløse udladninger af tomluft. Han har derfor valgt at koncentrere sig om mere enkle ting - såsom at finde den dybere mening med multimedieskatten, at prøve og forstå hvad der står i en pensionsoversigt, samt at føre bevis for at mænd er istand til at multitaske.

Hans religiøse og politiske opfattelse vil han ikke oplyse om. Men han indrømmer dog at han synes at det er på tide at justisministeren offentliggør gavelisten fra sin nyligt afholdte konfirmation, samt at man godt kan spille jazz i kirken uden at fornærme andre end dem som fortjener at blive det.